Info

Velkommen til Krabbesholm Højskole

Krabbesholm er for alle. Især for dig, der længes efter at undersøge verden og tænke over fremtiden.

Et semester på Krabbesholm er en tour­ de ­force gennem eksperimenter, ­foredrag, diskussioner, værksteder, udstillinger, fester, udflugter, koncerter, samtaler, badeture i fjorden, gåture i skoven, lækker mad og meget, meget mere.

At gå på Krabbesholm kræver ingen særlige forudsætninger. Her kan du udforske, udvikle dig og styrke dine kompetencer indenfor kunst, arkitektur, design og visuel kommunikation. Du kan øve dig i fællesskab, få styrket dit selvværd og lære at se på verden med endnu mere åbne øjne.

På Krabbesholm interesserer vi os for den historie, der ikke er skrevet endnu. Vi leder efter strømninger, der peger mod nye livsformer og forholder os til nutidens problematikker, bæredygtighed, demokrati, køn og seksualitet.

Vi præsenterer dig for traditionelt håndværk såvel som nye, digitale teknikker. Vores værksteder og fantastiske, arkitekttegnede tegnesale står åbent for dig døgnet rundt. Her vil du opleve et varmt, socialt og støttende fællesskab udenfor de normale undervisningstider. Krabbesholm er nemlig også en måde at være sammen på, som er kreativ, skabende og solidarisk.

Du passer til os, uanset om du vil studere et af de fag, vi tilbyder, eller bare blive klogere og opleve et unikt fællesskab. Du vil også, blandt andet på ­studie­turen, blive præsenteret for forskellige studieretninger og internationale alternativer til de danske uddannelser. Vi bestræber os i det hele taget på, at du er styrket til at nå dine mål, når du tager herfra – og at du er styrket i at være i verden.

Krabbesholm er avantgarde, frihed og punk. Oprør, lidenskab og engagement. Vi tror på, at kun fantasien sætter grænser, og at frigørelsen af dit kreative ­potentiale er en gave for livet.

Vi er en højskole på vej mod en ny fremtid – og vi vil gerne have dig med.

Du er mere end velkommen til at ringe til 9752 0227 eller skrive til post@krabbesholm.dk og bestille tid til en rundvisning, så du kan få skolen at se med egne øjne. En rundvisning er også en mulighed for at få en konkret snak med en underviser på et eller flere af linjefagene. Eller med en af de elever, der allerede går på skolen.

Du kan få mere at vide om, hvordan du bliver optaget her.

Hovedbygningen

Projekt fra linjefaget design

Faglokalerne i MOS husene

Projekt fra linjefaget arkitektur

Tur til Fur

Støbeprojekt i metal

Projekt fra linjefaget kunst