Info

Velkommen til Krabbesholm Højskole

Et ophold på Krabbesholm Højskole er en undersøgelse af verden gennem analyse, diskussion og stillingtagen. Og et aktivistisk indgreb i verden i form af et maleri, et hus, en stol, en bog, en typografi. Noget nyt og uset, som ikke fandtes, før du skabte det.

På den måde forholder du dig på en unik og bevidst måde til din omverden, og du finder ud af, at du kan meget mere, end du troede. Nogle elever kommer, fordi de ønsker at udvikle sig personligt og menneskeligt i forhold til en kreativ arbejdsproces, som er værdifuld i mange uddannelsessammenhænge. Andre elever bruger højskoleopholdet som springbræt til uddannelsen på kunstakademier, arkitekt- og designskoler, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner i ind- og udland. Både på forårs- og efterårsholdet indgår portfolier og optagelsesprøver i undervisningen.

Et ophold på Krabbesholm Højskole kræver ingen særlige forudsætninger. Her kan du ud fra dit eget udgangspunkt udforske og udvikle dig selv og styrke dine kompetencer inden for de forskellige linjefag: kunst, arkitektur, design og grafisk design.

Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive til skolen og bestille tid til en rundvisning, så du kan få skolen at se med egne øjne. En rundvisning er også en mulighed for at få en konkret snak med en underviser på et eller flere af skolens linjefag. Eller med en af de elever, der allerede går på skolen. Her finder du højskolens kontaktinformation.

Vi er meget åbne for en samtale om, hvad et højskoleophold kan betyde for netop dig, hvad du kan bruge det til, og hvordan du planlægger det bedst muligt i forhold til dine ønsker og ambitioner. Det gælder også, hvis du holder pause på din videregående uddannelse og dermed kan benytte dig af pitstop-ordningen, der betyder en reduktion af kursusprisen.

Du kan få mere at vide om, hvordan du bliver optaget her.

Alle er velkomne.

Hovedbygningen

Projekt fra linjefaget design

Faglokalerne i MOS husene

Projekt fra linjefaget arkitektur

Tur til Fur

Støbeprojekt i metal

Projekt fra linjefaget kunst