Info

Velkommen til Krabbesholm

Et ophold på Krabbesholm er en undersøgelse af verden gennem analyse, diskussion og stillingtagen. Og et aktivistisk indgreb i verden i form af et maleri, et hus, en stol, en bog, en typografi. Noget nyt og uset, som ikke fandtes, før du skabte det.

På den måde forholder du dig på en unik og bevidst måde til din omverden og du finder ud af, at du kan meget mere, end du troede. Nogle elever kommer, fordi de ønsker at udvikle sig personligt og menneskeligt i forhold til en kreativ arbejdsproces, som er værdifuld i mange uddannelsessammenhænge. Andre elever bruger højskoleopholdet som springbræt til uddannelsen på kunstakademier, arkitekt- og designskoler, forfatterskoler, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner i ind- og udland. Både på forårs- og efterårsholdet indgår portfolier og optagelsesprøver i undervisningen.

Et ophold på Krabbesholm kræver ingen særlige forudsætninger.

Du kan når som helst ringe eller skrive til skolen og bestille tid til en rundvisning, så du kan få skolen at se med egne øjne. En rundvisning er også en mulighed for at få en konkret snak med en underviser på et eller flere af skolens linjefag. Eller med en af de elever, der allerede går på skolen.

Vi er meget åbne for en samtale om, hvad et højskoleophold kan betyde for netop dig, hvad du kan bruge det til og hvordan du planlægger det bedst muligt i forhold til dine ønsker og ambitioner. Det gælder også hvis du holder pause på din videregående uddannelse og dermed kan benytte dig af pitstop-ordningen, der betyder en reduktion af kursusprisen.

Alle er velkomne.

Krabbesholm Højskoles hovedbygning bagved træerne

Aftenhygge i parken

Litteraturprojekt

Tur til Fur

Det er 21:03 om natten:

Vi gør klar til næste semester