Arkitektur

Efterår 2017

Arkitektur i Cisternerne mm.

Arkitektur var i denne uge på en mini studietur til København. Vi havde et langt program, der fandt sted i Indre by og Vesterport og vi nåede det meste…

Her er et uddrag af nogle af de spændende ting vi så; Hauser Plads, arkitekter; Karres en Brands Landschapsarchitecten og Polyform Arkitekter ApS, Nørreport Station, arkitekter; Gottlieb Palludan og Cobe arkitekter, Botanisk Have, En gåtur gennem indre by, Gråbrødre Torv, Klostergården, Christiansborg, Bibliotekshaven, Den Sorte Diamant, arkitekter; Schmidt Hammer Lassen, Cirkelbroen, arkitekt; Olavur Eliason, sidst men ikke mindst Cisternerne, Søndermarken, udstilling med Sambuichi.

Vi så følgende udstillinger, “Cirkulær økonomi i arkitektur og design”, “Drawing millions of plans” begge på KADK og “Seven Shades of Wood” hos Leth og Gori i Absalonsgade.

Vi besøgte også tegnestuen Dissing+Weitling, og var med til ferniseringen af Arcgency’s udstilling i Dreyers Arkitektur Galleri på DAC. Fredag morgen besøgte vi KADK til en spændende rundtur i vandflyverhangaren ved “Finder Sted”.