Udstillinger

Efterår 2023

Prolog:
Tronhjem Rømer / Frederik Gustav

I en ny fællesudstilling forener de to design-duoer, Tronhjem Rømer og Frederik Gustav, deres forskellige fagområder, når de skaber rummelige strukturer bestående af træ og trykte tekstiler.

Med lige dele åbenhed og faglig tyngde udfordrer duoerne de arkitektoniske muligheder inden for kunsthåndværk og kombinerer materialer, farver og lys til at skabe sensoriske og æstetiske oplevelser.

I denne udstilling forholder Tronhjem Rømer og Frederik Gustav sig nysgerrigt til de rummelige forhold. Deres værker interagerer på den måde harmonisk med udstillingsstedet og understreger den merværdi, der bliver til i en relationel proces.

Tronhjem Rømer fokuserer på tekstiltryk og sanselige elementer som farver og mønstre, mens Frederik Gustav har en mere materiel tilgang til faget. De deler alle en dyb fascination for selve håndværket og dets processer, og lader ofte materialet og teknikken forme deres projekter. Rytme, gentagelse og fascinationen for spændinger og balanceforhold er ligeledes fælles temaer i deres arbejde.