Udstillinger

Efterår 2022

Tove Svane Kappel / Malte Wilken:
Jeg var her / Stimuleret

Med udstillingstitlen ‘jeg var her’ henviser Tove Svane Kappel til, at værkerne viser steder, hun har været – mentalt, fysisk, eller begge dele. Hun er ofte optaget af fejl, uheld og det tilfældige, som virker visuelt interessant. Ved hjælp af kameraet registrerer hun sine omgivelser og bruger følgende fotografierne, når hun tegner med blæk på papir.

Tove Svane Kappel går på linjefaget visuel kommunikation, og udstillingen består både af værker, som er produceret på Krabbesholm Højskole, fx de farvede tegninger og den oprejste skov-tegning, og tidligere værker, fx de sort/hvide tegninger. Derudover har hun printet klistermærker med motiver fra Krabbesholm og påskriften E22, som højskolens elever kan tage med sig og klistre op, hvor de færdes for at vise: vi var her.

Malte Wilken, som er assistent på kunst, udstiller med tre videoværker, som bærer titlen ‘Sammen 4 timer´og en performance. Om sine værker siger han:

“Vi lever i en verden, hvor nok ikke er nok. Vi bliver overfaldet af indtryk på daglig basis, og vi er nået til et punkt, hvor vi bliver nødt til at sætte foden ned. Ellers vil det æde os op.”