Projekter

2018

Object Makers
Krabbesholm Højskole

Object Makers er første del af et stort projekt, der skal resultere i en udstilling på Salone del Mobile i Milano i foråret 2019.

Salone del Mobile er verdens største design- og møbelmesse, og selvom meget af messen består af udstillinger af kommercielle produkter fra store designhuse, så er der også dele af Salone del Mobile, hvor der er rum til eksperimenter og hvor mindre institutioner som eksempelvis skoler kan udstille deres studerendes møbel- og designobjekter.

Eleverne på efterårsholdet 2018 har sat gang i processen med forløbet Object Makers som blev skabt i samarbejde med RE F O R M.

I løbet af ugen skulle eleverne på forskellig vis arbejde med materialerne runde træpinde og kanalplast. Først skulle eleverne skabe en masse forskellige små modeller for at undersøge materialernes muligheder og begrænsninger. Derefter skulle de omsætte 3D-modellerne til 2D. Til sidste skabte de i små samarbejder de objekter, der ses øverst på siden.

Nederst på siden fortæller Rasmus Bækkel Fex fra RE F O R M om projektet og Ida Amati fra arkitektur viser sit one-man band skabt af kanalplast og træpinde.