Visuel Kommunikation

Forår 2023

Hvad jeg lavede

»Jeg kom til Krabbesholm for at studere grafisk design. Nå ja, jeg havde også brug for at tage mig tid til at normalisere min mentale tilstand efter de svære omstændigheder, jeg befandt mig i i Ukraine. Mit ophold her på højskolen har opfyldt både første og det andet punkt, men også mere end det.

Krabbesholm har været en fantastisk boble at være i. At være sammen med andre. At være sig selv. At være kreativ. Jeg mener, teknisk set kan du være kreativ overalt, men mentalt er det bedre at være det her. Når du træder ind på en kreativ skoles område, får du automatisk status som skaber. Og det giver dig officiel tilladelse til at skabe.

Jeg synes, det er vigtigt at forstå, at håndværksmæssige færdigheder blot er redskaber til at formidle dine ideer. Og hvis du gør noget dag for dag, definerer det dig som designer eller arkitekt, for eksempel, men det begrænser dig ikke til det. Det er langt vigtigere at finde og værdsætte dét i dig selv, der driver dig til at lære disse redskaber at kende.

I løbet af disse to semestre har jeg forsøgt at definere, forstå og udbygge denne abstrakte del af mig selv og give den form i noget mere håndgribeligt. Så her har jeg primært udviklet min kreativitet gennem grafisk design og fotografi. Ovenfor ser du eksempler på noget af mit arbejde. Men jeg er sikker på, at de bedste opdagelser ligger foran mig, og Krabbesholm har givet mig et kæmpe skub i den retning.

Det er tid til at sige ‘tak’.«

Alisa Malysheva