Linjefag

Arkitektur

Arkitektur er en kontinuerlig drøm om nye måder at leve på. På ­Krabbesholm lærer du at omsætte tanker til rum, at tegne og at skabe med hænderne. Gennem modeleksperimenter indenfor gipsafstøbning, træarbejder, keramik, tegning, tekster og tekstiler bliver du indført i en abstrakt rumskabende proces, som hurtigt kommer til at føles naturlig.

Arkitektur er personlig fordybelse og en manifestation af fællesskab. En stor del af undervisningen er baseret på individuel samtale. Det betyder, at din ­underviser løbende besøger dig ved arbejdsbordet og taler med dig om din proces. Du vil opleve, at du bliver mødt i din usikkerhed, og at fællesskabet danner en tryg ramme for din individuelle udfoldelse.

Arkitektur er også almen dannelse. På Krabbesholm perspektiveres rum­eksperimenter med bæredygtighed, kunsthistorie, idéhistorie og samtid. Derved åbnes faget op mod andre studieretninger og giver dig et solidt, ­generelt fundament for en videregående uddannelse.

Arkitektur er for alle. Dig, der drømmer om en fremtid inden for faget og dig, der snarere ønsker at erfare dig selv igennem det skabende.

Højskolen er for livslang læring. Hvis du allerede har studeret arkitektur i en periode, så kan Krabbesholm være et sted, hvor du dykker ned i nogle af de temaer, du brænder mest for.

I semestrets forløb vil du tilegne dig en fælles, procesorienteret collage af færdigheder, viden og nye ideer. Dine tanker vil blandes med andres og forankres i samtiden. Vi vil udfordre, åbne og kvalificere dit blik på fremtiden både fagligt og personligt.

Du kan tilmelde dig linjefaget her

Efterår 2022

Water water everywhere

Music Clubs

Modsætninger

Fragmenter

Tegneinstrumenter