Hverdagen

Efterår 2023

UDFALD – Udstilling og DJ-night af Krabbesholm Collective

Kom til “UDFALD” - et kollektivt event skabt af Krabbesholm Collective med udstilling, performances, DJ-night – alt sammen i den Rå Hal på Godsbanen lige midt i Aarhus.

REGENERATION: AT GIVE MERE END MAN TAGER

Med afsæt i discipliner indenfor kunst, arkitektur, design og visuel kommunikation er “UDFALD” en dybdegående udforskning af begrebet “regeneration.” Gennem installationer, animationer, scenografi, performances og kunst forsøger vi at finde svar på, hvordan vi kan give mere til verden, end vi tager. Det handler om at genopbygge, samarbejde og skabe en levedygtig fremtid.

TANKER OM FREMTIDEN

“UDFALD” er en refleksion over vores fremtidige handlinger. Vi ønsker at forstå, hvordan vi som samfund kan efterlade en positiv indvirkning på vores verden i stedet for at forbruge den. Dette handler om at tænke på vores fælles fremtid udfra et regenerativt perspektiv og træffe de ansvarlige valg, der vil gøre en forskel for de kommende generationer. Vi ser frem til at se dig til “UDFALD” og tage det første spring mod en bedre verden sammen. Entréen er gratis

TID OG STED

Torsdag den 9. november kl. 18.00-22.00

RÅ Hal Godsbanen Skovgaardsgade 3, Indgang 3C, 8000 Aarhus