Announcement
Open call: Residency i keramikværkstedet på Krabbesholm Højskole pr. 1. august til 20. december 2022

Krabbesholm Højskole er en skole med faglighed på højt niveau, som er tilknyttet et stort netværk af udøvende kunstnere, designere og arkitekter. Skolens linjefag arbejder meget dynamisk, og der er altid elever at finde i værkstederne. I efterårssemesteret tilbyder vi et residency ophold med lønnet undervisningsforløb i skolens keramikværksted.

Kost, logi og aflønning: Vi stiller et værelse til rådighed under hele opholdet samt tre måltider serveret dagligt i spisesalen.

Værkproduktion: Vi bidrager til realisering af projekter ved at stille værksteder til rådighed.

Kunstnerisk udvikling: Vi understøtter undersøgende og innovative udviklingsprojekter inden for kunstnerisk produktion.

Værksteder: Vi tilbyder derudover faciliteter som metalværksted, træværksted, serigrafi og tryk, mørkekammer, riso-printer.

Højskolelivet: Du kommer til at indgå i hverdagen pa Krabbesholm gennem måltider og værksteder, og du kommer desuden til at tage del i undervisningen pa højskolen. Du vil stå for to workshops af hver en uges varighed i løbet af semesteret og to aftenfag (ca 10 timer) fordelt over semesteret. Derudover forventes du at passe keramikværkstedet (betjene ovnene etc.).

Ansøgningen skal indeholde

  1. Motiveret ansøgning, der indeholder en beskrivelse af det kunstneriske projekt, hhv. de idéer og aspekter, du ønsker at udvikle under opholdet. Den må gerne indeholde tanker omkring tema, arbejdsmetode, format/æstetiske valg (max 1 side).
  2. CV (max 1 side).
  3. Billeddokumentation af tidligere arbejde/projekter (max 5 sider) , evt. links til hjemmeside.

Vi skal senest have din ansøgning onsdag den 25. maj 2022. Den bedes mailet til post@krabbesholm.dk mærket ‘Residency i keramikværkstedet’.

For uddybende spørgsmal omkring arbejdet kontakt forstander Caroline Spliid Høgsbro, ch@krabbesholm.dk, +4527642681.