Announcement
Vi søger en kok/køkkenassistent med kulinarisk fantasi

Krabbesholm Højskole søger kok/køkkenassistent

Vi søger en kok/køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt.

Du kommer til at lave mad til ca. 150 mennesker i inspirerende omgivelser på en særdeles kreativ arbejdsplads. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter indgår i alle menuer.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores køkkenleder og fire dygtige køkkenassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem om også andre ting end mad.

Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der starter om eftermiddagen og slutter ca. kl. 19.30.

Hvis du kommer langvejs fra, kan der stilles en meget beskeden bolig til rådighed på skolen.

Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er velindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden. Vi har 115 elever, som specialiserer sig på højskolens linjefag: kunst, arkitektur, design og grafisk design. Der er et godt og åbent arbejdsfællesskab på højskolen. Du kan læse mere om højskolen og dagligdagen på vores hjemmeside: www.krabbesholm.dk. Du er herudover velkommen til at kontakte konstitueret forstander Charlotte Jensen for yderligere oplysninger: cj@krabbesholm.dk

Ansøgningsfrist og løn Ansøgning med CV og evt. referencer bedes mailet til post@krabbesholm.dk mærket “Kok/køkkenassistent” senest den 15. august 2021. Tiltrædelse 1. september 2021.

Løn fastsættes efter forhandling.