Announcement
Riddersalen er tom. Krabbesholm Højskole er gået online

På Krabbesholm har vi fra coronakrisens dag ét etableret fjernundervisning, så vi både kan hjælpe de elever, der er i gang med optagelsesprøver, og dem, der følger vores sædvanlige undervisningsforløb.

Vi er i daglig kontakt med alle elever, og vi fastholder højskolefællesskabet så tæt på dagligdagen som muligt. Lige nu er vi er i fuld gang med at udvikle nye former for foredrag, elevrådsmøder, ganggruppemøder, morgensamlinger, fredagsbarer – og en opskriftservice fra køkkenet, så man kan lave Krabbesholm-mad derhjemme.

Vi er glade for de mange positive tilbagemeldinger, vi får fra vores elever. Kontakten via computer skaber selvfølgelig en vis distance, men omvendt etablerer den også et intimt, lukket rum, hvor man kommer tæt på hinanden på en ny måde.

I går holdt forstander Kurt Finsten morgensamling. I sin henvendelse til eleverne sagde Kurt bl.a.:

"Højskolen er et reelt alternativ til den ensomhed, vi allesammen bliver pålagt af coronaepidemien. Det er et fællesskab, hvor vi kender hinanden. Og har kendt hinanden i to en halv måned nu. Et arbejdsfællesskab, hvor vi kan beskæftige os med noget meningsfuldt og noget andet end at se serier på Netflix. Kunst, arkitektur, design, grafisk design og litteratur er fag, hvor vi kan tænke kritisk over nogle af de ting, der er gået galt. Men hvor vi også kan udforske og drømme om en ny virkelighed.

Det er det, al kunstnerisk virksomhed går ud på. I stedet for at lukke sig inde og isolere sig og blive mere og mere bange, skal vi tænke offensivt. Gå i gang med at skabe en ny verden."

Krabbesholm Højskole har har en god økonomi. og vi modtager fortsat mange tilmeldinger til efterårskurset, som nu er ved at være fyldt op. Kontoret er fuldt bemandet (fra hjemmearbejdspladser). Du er velkommen til at ringe (97520227) eller skrive (post@krabbesholm.dk), hvis du har spørgsmål.